ONZE SERVICES

Kwaliteit Services En Onderdelen

Wij werken uitsluitend met de beste merken op de markt, zodat we kwaliteit kunnen garanderen naar de klant. Naast onze online shop, beschikken we ook over Chevy bedrijfswagen. Van waaruit we onderdelen verkopen. In deze bedrijfsauto is ook de mogelijkheid om uw auto te laten testen op de dynamometer, kom gerust eens langs!

Wat Kunnen We Voor U Doen

Een klein overzicht van services die wij zoal kunnen bieden.

01

Onderhoud & Reparatie

Wij kunnen eventuele problemen voor u repareren. Dit zullen wij doen uitsluitend met kwaliteitsonderdelen.

CARBURATEUR REINIGEN:
inclusief materiaal
Carburateur reiniging met behulp van ultrasoon reiniger De carburateur wordt uit elkaar gehaald, gereinigd en weer vakkundig in elkaar gezet met nieuwe membranen en pakkingen.

02

Afstellen & Uitlijnen

Als uw auto niet goed is uitgelijnd zal deze nooit zijn volle potentie kunnen laten zien op de racebaan. Wij kunnen u helpen met een basis setup, van waaruit u de auto verder kunt aanpassen naar uw wensen.

03

Banden Balanceren

Nieuwe banden, maar zeker ook banden die al een keer gebruikt zijn, zullen nooit helemaal mooi in balance zijn. U kent dit misschien als het trillen van uw stuur in uw normale auto.

04

Vermogen Uitlezen & Afstellen

Op onze dynamometer kunnen wij het vermogen van uw auto aflezen. Want tuning onderdelen zijn mooi, maar als het om vermogen gaat, is het meten is weten.

05

In- & Verkoop 1/5 Autos

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot het kopen van een nieuwe 1/5 auto. De auto’s waar we momenteel erg tevreden over zijn, zijn van Genius. Genius heeft met hun auto al meerdere Nederlandse- en Duitse kampioenschappen gewonnen. Ook bieden wij de mogelijkheid tot inruilen van uw auto of het verkopen van uw auto voor u.

06

In- & Verkoop 1/5 Toebehoren

Voor Genius auto’s kunnen wij alle onderdelen leveren. Verder bieden we de gehele lijn van SCS=M2 aan. Dit betreft tuning onderdelen, maar ook body’s en spoilers. Ook bieden wij de mogelijkheid tot inruilen van uw onderdelen of het verkopen van uw onderdelen voor u.

”Race cars are neither beautiful nor ugly
They become beautiful when they win”

– Enzo Ferrari